Skip to content
← ନଲେଜ୍ ବେସ୍‌କୁ ଫେରନ୍ତୁ
ଓଡ଼ିଆ
ବିଲିଂ ଓ ଆକାଉଣ୍ଟ

ଆପଣଙ୍କ ପ୍ଲାନ ଅପଗ୍ରେଡ କିମ୍ବା ବଦଳାଇବା

ଆପଣଙ୍କ ସଂସ୍ଥା ବଢ଼ିବା ସହ ଅଧିକ ସଦସ୍ୟ, ଫିଚର କିମ୍ବା ଷ୍ଟୋରେଜ ଦରକାର ହୋଇପାରେ। ସାଇଟରୁ କିଛି ନହରାଇ ଯେକୌଣସି ସମୟରେ ପ୍ଲାନ ବଦଳାଇପାରିବେ।

ପ୍ଲାନ କିପରି ବଦଳାଇବେ

  1. My Services କୁ ଯାଇ ସେବାରେ Details କ୍ଲିକ କରନ୍ତୁ।
  2. Change Plan କ୍ଲିକ କରି ନୂଆ ପ୍ଲାନ ବାଛନ୍ତୁ।
  3. ନିଶ୍ଚିତ କରିବା ପୂର୍ବରୁ ଆପଣ ଠିକ କେତେ ଦେବେ ତା'ର ପ୍ରିଭ୍ୟୁ ଦେଖିବେ।

ଦାମ କିପରି ହିସାବ ହୁଏ

  • ଅପଗ୍ରେଡ: ବର୍ତ୍ତମାନର ଅବଧିରେ ବାକି ସମୟ ପାଇଁ କେବଳ ପାର୍ଥକ୍ୟ ଦିଅନ୍ତି। ସେହି ଇନଭଏସ ପେମେଣ୍ଟ ହେବା ମାତ୍ରେ ଅପଗ୍ରେଡ ଲାଗୁ ହୁଏ।
  • ଡାଉନଗ୍ରେଡ: କିଛି ଦେବାକୁ ନାହିଁ; ପରିବର୍ତ୍ତନ ତୁରନ୍ତ ଲାଗୁ ହୁଏ।

ଜାଣିବା ଦରକାର

  • ପ୍ଲାନ ପରିବର୍ତ୍ତନ କେବଳ ସକ୍ରିୟ (active) ସେବା ପାଇଁ ଉପଲବ୍ଧ। କୌଣସି ସେବା ସସପେଣ୍ଡ ହୋଇଥିଲେ, ପ୍ରଥମେ ତା'ର ଇନଭଏସ ପେମେଣ୍ଟ କରନ୍ତୁ।
  • ଲାଇଫଟାଇମ ପ୍ଲାନ ବଦଳାଯାଇପାରିବ ନାହିଁ।
  • ପ୍ଲାନ ବଦଳାଇଲେ ଆପଣଙ୍କ କଣ୍ଟେଣ୍ଟ, ସଦସ୍ୟ ଏବଂ ସେଟିଂସ ରହିଥାଏ।